Saturday, December 10, 2011

KAWAN-KAWAN KELAS SAYA ( 1 TAQWA 2011 )


Assalamualaikum , baru hari ni saya nak memperkenalkan  kawan sekelas kita . Dah akhir tahun dah tapi x per , saya tetap akan memperkenalkan kawan yang sporting di kelas saya .  

                                       I LOVE 1 TAQWA 2011  :)
                                    
                                                       
    Saya akan memperkenalkan kawan  dalam kelas saya . Maksudnyer kiteorang duduk dekat satu meja sekalilah.

 
1. Nur Atiqah . Dia sporting :). Fans Randy :D

2. Nurulain Nabilah yang sebelah kiri sekali. Kiteorang panggil BEL. Nampak jer dia pendiam , tapi bile dah kawan , BEST :)

3. Nor Syuhadah. Dia suka menyanyi :)

4. Nur Shafiqah Aqilah . Hobi die pun suke menyanyi jugak .

5. Farhana. Kawan yang rapat jugaklah dengan kita dalam kelas :) . Dia baik dan lain drpd yang lain. Kite dgn die jer ckp kite ko dlm kelas . Dengan kawan lain aku kau .

6. Nurul Hidayah . Kawan kita yang sangat baik . Dia baik gile  :)

7. Ni Afifatul Aqilah . Dia sekarang dah ada kat Mesir. 

8. Ni Maryam Khalilah . Dia selalu cerita kat kiteorang cerita INDON. :) . Die Comey ;)

9. Ni pulak Amirah Izzati . Dia kawan baik Maryam Khalilah . Dia comey :)

10. Ni Pulak Nawal Amani . Kawan baik Emkay jugak . Dia cantik + comey . yang Kiri tu .

11. Ni Fatin Nur Alia . Kawan dri Srai 19 . Die pun kawan baik emkay . Dia comey jugak  :)

12. Ni pulak Tahira . yang belah kanan . Die pun cantiklah jugak .

13. Syahira Aqilah . Penolong ketua kelas 1 Taqwa 2011 . Die Cun weyh :)

14. Ni Izni . Dia best :0 Selalu buat lawak dalam kelas . Dia seorang yang happy go lucky:)

15. Ni pulak Amirah :) Dia terkenal dengan senyumannya :0 Orang panggil die mia .

16. Yang tengah-tengah ni Ainul Mardhiah. Dia seorang yang ceria :) 

17. Ni Zairin Azrina :) Die pandai :0

18. Ni  Nor Akmal Najiha. Orang panggil G-ha . Die minat kimbum. raja pun sama . hihi.Dia ADORABLE :)

19. Ni siti Najihah . Kawan baik Syahira Aqilah . Seorang bendahari . kawan raja dri srai jugak

20. Hasya Husna . x der gambar die . tapi die seorang yang pendiam tapi PANDAI





Thanks for reading. Malas komen , like pun boleh kan? ^_^

12 comments:

  1. thankyou thankyou .. hehe , raja pun comel ! :)

    ReplyDelete
  2. hehe . Welkium-Welkium . Sederhana jer , x comel mana pun :)

    ReplyDelete
  3. hihi thanx yea.. sye x de lak comel..hihi gurau je,.. pape un.. sye minat ADITYA FIRMANSYAH .. KIMBUM SIKIT JE.hihi sye un comel jugak ape..hahahahah

    ReplyDelete
  4. haha . WELKIUM_WeLKIUM . haha . jgn majuk .. banyak sangat yang comel nnti kite tambah ADORABLE .. fuyooh . ooh minat vito eh ? gugirl minat x?

    ReplyDelete
  5. hahaha... gugirl boleh la.. x pe la kite bg vito ngn gugirl dye tu..haha

    ReplyDelete
  6. ahahh jeles r.. smpai nangis kot..tp biar la nsb baik flora tu baik klo jahat aq tempah tiket g indon skrg hahaah

    ReplyDelete
  7. hehe ^___^. aah . nasib baik flora baik , ingatkan die jahat . nada dah jumper mak kandung die :D

    ReplyDelete
  8. ouhhhh ... sooo sweet .... terharu sgt2 ... rase macam nak nanges jew bila teringat kenangan kita bersama ... huhu :')

    ReplyDelete
  9. hehe , aah . rindu kelas 1 TAQWA 2011 :)

    ReplyDelete

awak komen pun dah bagus, follow blog ni terus. hehe ^_^

Boucing Sky Blue Bow Tie Ribbon