Monday, December 12, 2011

People say money can't buy happiness, but happiness doesn't come free.


                                                                       
Semalam raja check page BEST QUOTES  dekat fb . Ayat die sume best-best . Yang Paling Best ' People say money can't buy happiness, but happiness doesn't come free ' . Betul , Betul , Betul . Memey betullah . sbb pada pandangan raja , x semua yang berduit bahagia . Macam dalam novellah   ( peminat novel nih ) . tapi kebahagian tu x datang secara percuma tapi banyak dugaan yang perlu dihadapi untuk mendapat satu kebahagiaan . ececeh ayat '' ckp untuk diri sendiri '' ...  tapi sekarang duit tu memanglah penting tapi tetap x boleh nak beli kebahagiaan .. raja nak kongsi lah dengan korang yang ayat ni terbaiklah jugak .. 


Thanks for reading. Malas komen , like pun boleh kan? ^_^

3 comments:

  1. betul tu. bukan semua benda dtg dgn percuma. ianya perlukan usaha, kesabaran dn byk lg. ^^

    ReplyDelete
  2. tanpa pengorbanan,kita tak dapat rasa kemanisan kebahagiaan. :)

    ReplyDelete
  3. miss ina : setuju!setuju!setuju! hehe ^_^

    Anyyss Shuhaimi : dan tanpa pengorbanan juga, kita x kan dapat pengalaman yang suka atau duka:)

    ReplyDelete

awak komen pun dah bagus, follow blog ni terus. hehe ^_^

Boucing Sky Blue Bow Tie Ribbon