Tuesday, December 27, 2011

Seorang Wanita Bergelar Ibu ^__^



 Hehe ^_^ ... Hari ni terfikir pulak nak letak entri tentang ibu. Bacalah cerita dibawah ni . 

turun bawah
(sambungan )


turun bawah
(sambungan)


turun bawah
(sambungan)




turun bawah 
(sambung)




turun bawah
(sambung)






turun bawah
(sambung)






                                                                         turun bawah
(sambung)






turun bawah
(sambung)






turun bawah
(sambung)





turun bawah
(sambung)




turun bawah
(sambung)


RENUNGKAN :


turun bawah 
(sambung)


TAPI KALAU MAK SUDAH TIADA .


Seorang anak mendapatkan ibunya yang sedang sibuk menyediakan makan malam di dapur lalu menghulurkan sekeping kertas yang bertulis sesuatu . Si ibu segera mengesatkan tangan di aprOn menyambut kertas yang dihulurkan Oleh si anak lalu membacanya . 



Selesai membaca , si ibu tersenyum memandang si anak sambil sesuatu berlegar-legar si mindanya . Si ibu mencapai sebatang pen dan menulis sesuatu di belakang kertas yang sama .



Air mata si anak berlinang setelah membaca apa yang dituliskan oleh si ibu . Si anak menatap wajah ibu ,memeluknya dan berkata ,

"Saya Sayangkan Ibu". Kemudian si anak mengambil pen dan menulis "Telah Dibayar" pada mukasurat yang sama ditulisnya .

                                

Thanks for reading. Malas komen , like pun boleh kan? ^_^

2 comments:

  1. dan juga kalau minta sesuatu tp tak dpt msti mak kena marah kan . hehehe

    speechless009.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Mishter : aah . ader setengah yer ade setengah tak

    ReplyDelete

awak komen pun dah bagus, follow blog ni terus. hehe ^_^

Boucing Sky Blue Bow Tie Ribbon