Saturday, January 14, 2012

( 2011 ) Mencipta kenangan MANIS *_^



 
OMEYNYER KUCING NI :) GERAM !!! NAK GIGIT ;)
Korang baca tajuk pun mesti loya tekak . haha ( name tajuk ni ade kegedikan sikit ) . x derlah ! ni tajuk memartabatkan bahasa melayu . maksud tajuk ni begitu mendalam *_^ . Raja tersyasyul topiklah pulak . sorry ! sorry ! sorry ! Rindu pulak kat Kelas 1 Taqwa 2011 Samttaj. Ni antara kawan raja kat kelas ni tahun lepas :)

o

Rindu dengan kawan tahun lepas.
Mule-mule masuk dalam kelas semua pendiam .
Lame -lame okey . 
Mule-mule dulu nak pinjam barang atau nak cakap apapun 'awak,saya'
Akhir tahun, okey cakap ' aku kau'
Nak tergelak pun ader jugak bila ingat .
Banyak gaduh - gaduh , gelak-gelak,
Memang happening gilerlah kelas kite tahun lepas :)
Waktu kena marah dengan cikgu , semua diam,
Waktu cikgu buat lawak , 
Ader beberapa orang dalam kelas kita buat kite ( satu kelas) 
Gelak terbahak-bahak.
Siap buat kelab 1 Taqwa 2011 Samttaj lagi,
Semoga azam kite (semua satu kelas) tahun 2012, dapat dilaksanakan
Dan kita akan belajar di kelas yang sama lagi :D

TERIMA KASIH SBB BAGI  BANYAK KENANGAN 


Thanks for reading. Malas komen , like pun boleh kan? ^_^

4 comments:

awak komen pun dah bagus, follow blog ni terus. hehe ^_^

Boucing Sky Blue Bow Tie Ribbon