Sunday, January 1, 2012

Dua minggu lebih lagi ^_^




 Fuh! tengok gambar kat atas pun rasa macam dah tua ( hehe , perasan tua sikit walaupun baru nak masuk 14) . Raja  rasa macam cepat jer masa berlalu , Tup Tap Tup Tap . Tahun depan , (eh bukan dah 2012) , tahun ni ,dah ade orang panggil kakak . Minggu lepas ke bile entah . Raja chat dengan kawan. Kurang gule punyer kawan . hehe . Ade ke die ckp macam ni tapi memang betul.


Raja Beom : Birthday aku dah dekat. yeyey !
Kawan : Kau dah nak tua :P
Raja Beom : Eh!Eh!. Baru 14.haha
Kawan : lgi tua dari aku.

Pesanan buat kawan raja : Jangan lupe bagi hadiah. ^__^ hahahaha . Gurau jer ! Tak nak bagi pun x per ;)         

Sebenarnya Birthday Raja pada 16 Januari :D. Masuk kepala otak korang eh ! hehe .

Ni saje nak cerita sikit , kalau korang mesti celebrate party gitu ! wahh ! Raja makan bersama keluarga terdekat dan makan - makan . Tapi tetap meriah !

Azam Raja pada tahun ni (2012) :

 1. Tak tangguh kerja sekolah . Tahun 2011 , aderlah jugak tangguh -tangguh ;) 

2. Tidur awal . Selalu tidur lewat.

3. Kurangkan fb , blog . Sedih tapi nak buat camner . 2013 ! PMR ! Gudluck kepada akak-akak yang akan mengambil peperiksaan PMR dan SPM tahun ni. Raja doakan yang terbaik untuk diri dan kawan semua :)      ( ayat , x tahan )

p/s : kalau dah baca , ceritalah sikit apa azam korang tahun 2012 dan ape yg korang buat pada hari birthday korang . Assalamualaikum :)







Thanks for reading. Malas komen , like pun boleh kan? ^_^

2 comments:

  1. raja bagaiii,,,ngahaa~~
    aku follow sini.. klo sudi datang lah blog aku.. :)

    ReplyDelete

awak komen pun dah bagus, follow blog ni terus. hehe ^_^

Boucing Sky Blue Bow Tie Ribbon