Saturday, February 4, 2012

Comeynyer ! Kucing Tercomel jatuh kepada ...


Assalamualaikum kepada pembaca blog raja beom :) Tengok tajuk kat atas suspensss x? heheh. lame dah raja x post . Hari ni raja nak post entri yang agak lainlah jugak daripada yang lain. Raja nak tulis entri ni untuk diri raja yang gile kucing dan korang yang peminat kucing . Oleh itu ( skemanyer ) , raja akan tunjukkan kat korang kucing tercomel dari 20 hingga juaraJom cuci mata tengok kucing comel ^_^ 

Tempat ke- 20 :

ALAHAI , tempat ke-20 pun dah comel , macam mana rupa kucing yang bakal menjadi juara tu . heheh 

turun bawah
(sambung)

TEMPAT KE -19

oit. bulu awak comellah kucing , macam nak peluk jer kan? lagi-lagi belah kanan . sweetie.:)

turun bawah
( sambung )

TEMPAT KE-18

kucing due ekor ni? bolehlah kan.heheh . due-due pandai posing ;P

turun bawah
( sambung )


TEMPAT KE-17

alahai dua sekawan ni . bolehlah dikategorikan ke - 17 . comey angat. gigit kang .

turun bawah
( sambung )

TEMPAT KE-16

hehe. naper buat camtu comey? . cam nak bodek akak raja jer ni ;) 

turun bawah
(sambung bawah)

TEMPAT KE-15

ayoyo mate.. kenapa bulat sangat , pakai celak lagi . hehehe . comelnyer . Subhanallah

turun bawah
(sambung)

TEMPAT KE-14

alaalalala , bukan main kome ni . due-due comel . hehe

turun bawah
(sambung)

TEMPAT KE-13

kucing ni bulunya lawa . walaupun tak nampak mata sebab dia tidur . raja confirm bile kucing ni bukak mata mesti comel . layak dapat gelaran King Tidur 

turun bawah
(sambung)

TEMPAT KE-12

eh! eh ! pandang sapa tu . fewitt . ^_^ tempat ke-12 layak untuk kucing belang-belang .comey bangat !

turun bawah
( sambung )

TEMPAT KE-11

mate biru pulak kucing ni . pinjam boleh x comey ? hehe . sikit lagi nak masuk top 10 tapi ader lagi comel 

turun bawah
( sambung )

jeng-jeng-jeng . calon-calon top 10 ialah : 

TEMPAT KE-10

tige beradik ni memang kiut-miutlah . tahniah dapat jadi yang top 10 . comel kan?

TEMPAT KE-9

bulatnyer mate , comey . 

TEMPAT KE-8


alaalah , layak digelar yang ke-8


TEMPAT KE-7


Tempat ke-8 ni mata die warna hijau ,comel . kucing ni kalau tengok rapat giler ibu dan anak . mak borek , anak rintik ^_^


TEMPAT KE-6


pandangan menggodanyer kucing ni . comel benak bak kate org kedah


TOP 10 JENG JONG :


TEMPAT KE-5


kucing ni tersangatlah comel . nak beli tapi mahal . tengok pun jadilah ;)


TEMPAT KE-4


alahai .... janganlah tengok orang macam tu . hehe


TEMPAT KE - 3 jatuh kepada :


sorry yer ( kucing ni cakap ) tahniah dapat no.3


TEMPAT KE - 2 :::


alahai.. ni kucing mak ngah raja . geram !!! 


JUARA JATUH KEPADA : BOOM BOOM :


hahha. gurau jer . terkejut tak ....


lagi sekali , JUARA JATUH KEPADA : BOOM BOOM :


alahai comelnyer , lebih gebu dari kucing mak ngah raja . setuju x ni nombor 1??


P/S : komenlah kalau best dan kalau anda suka kucing ni likelah ;)

Thanks for reading. Malas komen , like pun boleh kan? ^_^

0 orang pembaca yang comel ^_^:

Post a Comment

awak komen pun dah bagus, follow blog ni terus. hehe ^_^

Boucing Sky Blue Bow Tie Ribbon